Job & Karriere​

Hos G.A. Rustfri er medarbejderne vores vigtigste ressource. Derfor bestræber vi os at være en god arbejdsplads med spændende og udfordrende opgaver, gode udviklingsmuligheder og ikke mindst et godt kollegaskab.

Velkommen til G.A. Rustfri​

G.A. Rustfri har siden 1987 udviklet et stort know-how inden for forskellige procesområder og placeret sig som en af de førende indenfor fremstilling, montage og service af distributionssystemer, procesanlæg og delkomponenter hertil.

Vi er stolte af vores høje faglige niveau og ambitiøse arbejdsplads. Du vil være omgivet af erfarne og dygtige kolleger med et stærkt fællesskab. Vores værdier centreres om sammenholdet, kvalitet, fleksibilitet, troværdighed og mentalt overskud.

Som klejnsmed i G.A. Rustfri er du med til at forme dine arbejdsområder, som typisk vedrører både montage- og værkstedsarbejde.

​Bliv en del af vores fællesskab

Vi søger løbende klejnsmede og modtager meget gerne uopfordrede ansøgning. Kan du se dig selv om en del af G.A. Rustfri, så sendt dit CV til os på job@ga-rustfri.dk

Bliv lærling i G.A. Rustfri​

Kontakt G.A. Rustifri​

​Vil du vide mere om karrieremulighederne i G.A. Rustfri?​

Om os​

GA Rustfri er en industriel samarbejdspartner, der udfører avancerede smedeopgaver til industrivirksomheder i både Danmark og resten af verden.

Læs mere om os

G.A. RUSTFRI A/S

Nordholmen 5, DK-2650 Hvidovre

CVR/VAT nummer: 16778095​

EAN nummer. 5790002651540