Avancerede installationer og procesanlæg

Søger du en samarbejdspartner, der udfører avancerede smedeopgaver i form af rørinstallationer og industrielle anlæg - til industrivirksomheder i Danmark eller ude i verden? 

​Med produktionsfaciliteter stort set uden begrænsninger og en fast, sammensmedet stab af teknikere og håndværkere, er vi en fleksibel samarbejdspartner, der kan tilbyde samarbejde på alle niveauer. Fra totalløsninger over seriefremstillede opgaver til outsourcing af svejse-specialister, manpower og knowhow. 


I menuen til venstre kan du se eksempler på opgaver vi har løst herhjemme og i udlandet – i Galleriet kan du se flere, inden for de enkelte kategorier. 

Problemfrit design

”Et industrielt anlæg skal først og fremmest fungere problemfrit. Anlæggets design og æstetik skal ikke kun være til glæde for øjet, der ser, men i lige så høj grad sikre et optimalt procesforløb og problemfri service og vedligeholdelse af anlægget.“

Om os​

GA Rustfri er en industriel samarbejdspartner, der udfører avancerede smedeopgaver til industrivirksomheder i både Danmark og resten af verden.

Læs mere om os

G.A. RUSTFRI A/S

Nordholmen 5, DK-2650 Hvidovre

CVR/VAT nummer: 16778095​

EAN nummer. 5790002651540