Velkommen til GA Rustfri

GA Rustfri er en industriel samarbejdspartner, der udfører avancerede smedeopgaver til industrivirksomheder i både Danmark og resten af verden. Vi har dybe rødder i smedefaget, som vi har forfinet med industrielle processer, der sikrer høj og ensartet kvalitet.

Vores historie

GA Rustfri blev grundlagt i 1987 af Smedemester Gerhard Andreasen. Dengang beskæftigede virksomheden sig med outsourcing af kvalificerede montører, primært som underleverandør, med det formål at montere procesanlæg hos bl.a. producenter i den farmaceutiske branche.

Siden har GA Rustfri opbygget og udviklet et stort know-how inden for flere forskellige procesområder og placeret sig som en af de førende indenfor fremstilling, montage og service af distributionssystemer, proces anlæg og delkomponenter hertil. Vi leverer avancerede løsninger til den farmaceutiske-, bryggeri-, mejeri-, levnedsmiddel-, kemi- samt off shore industri.

I 2007 flyttede GA Rustfri til Hvidovre (Avedøre Holme) i nyistandsatte og totalrenoverede kontor- og værkstedsfaciliteter på 2000 m2. På vores værksted gennemføres alle former for bearbejdnings-, svejsnings-, finish- samt test og kvalitetsprocesser.

Besøg os

Du er altid velkommen til at besøge vores virksomhed. Ring og aftal et uforpligtende møde.

G.A. RUSTFRI A/S
Nordholmen 5
DK-2650 Hvidovre

Ralf Bramminge
Mobil: +45 40 38 92 37
E-mail: rb@ga-rustfri.dk

Ole Qvist Christiansen
Mobil: +45 24 41 94 60
E-mail: oc@ga-rustfri.dk

Om os​

GA Rustfri er en industriel samarbejdspartner, der udfører avancerede smedeopgaver til industrivirksomheder i både Danmark og resten af verden.

Læs mere om os

G.A. RUSTFRI A/S

Nordholmen 5, DK-2650 Hvidovre

CVR/VAT nummer: 16778095​

EAN nummer. 5790002651540