Vores grundlag

​Vores målsætning er baseret på dygtige og motiverede medarbejdere og leverandører med særlig kompetence inden for smedehåndværket kombineret med viden, ekspertise og en fleksibel og omstillingsparat produktion.​

Trivsel på arbejdspladsen

Da medarbejderne er et af GA Rustfris vigtigste aktiver, prioriteres trivsel på arbejdspladsen højt. Det betyder, at vi har en fast medarbejderstab, der gennem teamwork arbejder sammen for et fælles mål.

Vi leverer til tiden

Vores mål og ønske er, at GA Rustfris kunder skal opleve virksomhedens produkter og ydelser som værende af en kvalitet, der modsvarer kundernes behov og kravspecifikation, og at de bliver leveret til aftalt tid og pris. Disse krav imødekommes bl.a. gennem dialog og rådgivning samt omhu i udførelse af opgaverne.

Vores vision

Det er GA Rustfris mål - gennem en målrettet indsats sammensat af teknisk kunnen, organisationstalent og lederskab - at være en førende virksomhed inden for sine produkt- og kompetenceområder, og dermed være kundernes foretrukne leverandør på området.

Vores mission

GA Rustfri er en avanceret smedevirksomhed, der sælger, producerer og monterer avancerede produkter og løsninger inden for procesudstyr til industrien.

Besøg os

Du er altid velkommen til at besøge vores virksomhed. Ring og aftal et uforpligtende møde.

G.A. RUSTFRI A/S
Nordholmen 5
DK-2650 Hvidovre

T: +45 43 57 20 00
F: +45 43 57 20 09
E: ga-rustfri@ga-rustfri.dk

Avancerede anlæg og installationer

”Søger du en industriel samarbejdspartner, der udfører avancerede smedeopgaver i form af rørinstallationer og industrielle anlæg til industrivirksomheder i både Danmark og resten af verden?“

Om os​

GA Rustfri er en industriel samarbejdspartner, der udfører avancerede smedeopgaver til industrivirksomheder i både Danmark og resten af verden.

Læs mere om os

G.A. RUSTFRI A/S

Nordholmen 5, DK-2650 Hvidovre

CVR/VAT nummer: 16778095​

EAN nummer. 5790002651540