Kvalificeret anlæg og installation

Vi har projektrettet vores kvalitetssikring i forbindelse med validerbare anlæg og installationer, således at den faktiske kvalitet kan dokumenteres på samtlige af de områder og fremstillingsprocesser, der er omfattet af såvel eksisterende regelsæt, kundespecifikationer samt internationale myndighedskrav.

Præfabrikation sikrer kvalitet

Et vigtigt element i kvalitetssikringen af jeres opgave er, at vi i videst mulig udstrækning præfabrikerer jeres anlægsdele og komponenter i vores værkstedshaller. Her har vi maskiner, måleudstyr og produktionsfaciliteter, som ikke i samme udstrækning er tilgængelig på montagestedet.

FAT og SAT rapporter

Alle anlæg afsluttes med en FAT Rapport. FAT er altid projektrettet til den enkelte opgave. Dybden og dokumentations-mængden kan derfor variere fra projekt til projekt.

Når jeres anlæg skal installeres, eller der skal etableres forsynings-/distributionssystemer på stedet (sitet), skal alle krav ligeledes verificeres og dokumenteres. På sitet dokumenteres disse aktiviteter i en SAT Rapport.

Fælles for FAT og SAT er at der udarbejdes en FAT/SAT protokol, som under test og rapportering, dokumenteres i en FAT/SAT rapport. Disse tests er vigtige milepæle i alle vores projekter.

Med en høj grad af præ- og seriefabrikation kan GA Rustfri udføre krævende og komplicerede montageopgaver overalt i verden, uden at gå på kompromis med kvaliteten. GA Rustfri er garant for højeste kvalitet og præcision.

Dokumentationspakke

​Vores dokumentationspakke indeholder:

  • DQ (Design Qualification)
  • IQ (Installation Qualification)
  • OQ (Operational Qualification)
  • Deltagelse hos kunden under PQ (Performance Qualification)

Ovenstående under anvendelse af forskellige FAT og SAT aktiviteter. (FAT=Factory Accepttance Test/SAT=Site Acceptance Test)​

Om os​

GA Rustfri er en industriel samarbejdspartner, der udfører avancerede smedeopgaver til industrivirksomheder i både Danmark og resten af verden.

Læs mere om os

G.A. RUSTFRI A/S

Nordholmen 5, DK-2650 Hvidovre

CVR/VAT nummer: 16778095​

EAN nummer. 5790002651540